Kursprojekt

Kommunikationsstrategi

Spännande projekt för dig som vill jobba med kommunikation på ett marknadsledande bolag.

Verksamhet

Nordic Waterproofing är marknadsledande på den nordiska tätskiktsmarknaden. Företaget utvecklar och tillverkar takpapp och takprodukter och är främst verksamma i Norden, Belgien, Nederländerna, Polen, Storbritannien och Tyskland. I Sverige sker tillverkningen i Höganäs där takpapp främst tillverkas under varumärkena Mataki och Trebolit. Förutom utveckling och tillverkning erbjuder företaget installation av ovanstående produkter samt underhållstjänster.

Takpapp består av en stomme av glasfiber och polyester. Denna stomme beläggs med asfalt och därefter beströr man med sand eller skiffer beroende på om takpappen ska ligga under takplattor (sand används) eller om takpappen ska ligga synlig (skiffer används). Det sistnämnda alternativet används främst på stora platta tak.

I Höganäs finns två tillverkningslinjer, en med en bredd av 2 meter samt en med en bredd av 1 meter. Tillverkning sker endast mot lager, dvs man tillverkar inte mot kundorder.  Lagret baseras på mångårig erfarenhet inom branschen. Man säljer främst till takläggare samt till större byggvaruhus.

Nordic Waterproofing är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001 samt miljöcertifierat enligt ISO 14001.

Uppgift

Uppdragsgivare Nordic Waterproofing AB
Förkunskaper Vi söker dig som läser kursen Projektledning i digitala miljöer på Campus Helsingborg.
Omfattning Projekt i kursen Projektledning i digitala miljöer på Campus Helsingborg.
Plats Höganäs/distans
Kontaktperson

Malin Planander
malin@sustainalink.se
0732-75 04 29

Övrig information

Reseersättning med kollektivtrafik inom Skåne.