Samverkan i pandemitider

Pandemin påverkar oss alla och självklart även vårt arbetet på Miljöbron Skåne. Arbetet ser lite annorlunda ut nu med hänsyn till covid-19, men det hindrar inte våra projekt att vara i full gång.

Är du uppdragsgivare som ska starta igång ett kursprojekt inom kort så går kurserna som vanligt, om än många på distans, och projekten likaså. Om något annat börjar gälla så meddelar vi dig om det inför kursstart. Är du som student intresserad av att göra ett projekt så är alla våra projekt öppna att söka och precis som i vanliga fall så kommer vi att stämma av med uppdragsgivaren om tiden för samarbetet passar dem också.

När det sedan är dags för möten så finns det många möjligheter att ses på ett sätt som alla kan känna sig trygga med. Om alla är överens så går det ju självklart bra att göra ett besök hos uppdragsgivaren, men ni kan också ta en promenad tillsammans, höras på telefon eller ses genom ett videosamtal. Något vi har lärt oss under pandemin är hur enkelt det är att träffas på distans och hur många bra tjänster som finns för digitala möten. Vill du som student eller uppdragsgivare få tips och råd om hur ni enkelt kan ordna ett digitalt möte så hjälper våra verksamhetsledare och projektledare gärna till.

Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss.